24.05.2022

Endelig fikk vi holde foredrag igjen etter to år med pandemi, og flere foredrag er bestilt Mange og utrolig flotte tilbakemeldinger. Dette er gøy! 130 personer var samlet fra økonomi og finans på Thon Hotell Vettre.

Foredrag

Da har samfunnet normalisert seg litt og oppdragene begynner å komme inn. Veldig spennende.

Alt fra store bedrifter i Oslo til en av de beste ishockey klubbene i Norge med samarbeidspartnere.

Hvis din bedrift ønsker et foredrag om høye mål med en litt annen vri, så har vi noe som kan inspirere.

 Foredraget heter : «Samme er alt mulig» handler om høye mål, dedikasjon, motivasjon, hardt arbeid og veien mot målet.

Det handler  om en reise med mange opp og nedturer men mest om gleder med å lykkes og hvordan lykkes.

 Trenger der et friskt pust på en samling i bedriften, les vedlegg

Mange spennende oppdrag for tiden

Flott gjeng i Oslo med 140 kollegaer fra Posten.

Her fra Kick-Off på Fornebu for Shcneider Electric

Utrolig flott arrangement med nesten 500 i salen.

Her var det trykk og stemning :-) 

På besøk i Porsgrunn Misjonskirke

En annerledes forespørsel og en artig opplevelse. Vi ble intervjuet av pastor Tore Mersland under dagens Adventsgudstjeneste i kirken.

Ælvespeilet, 7.september 2017

Ælvespeilet, 7.september 2017

Foredrag

Historien og dramatikken fra vår vellykkede bestigning av Mount Everest har det blitt stor etterspørsel på. Mange foredrag er bestilt og høsten blir utrolig spennende. Forbredelser, forsakelser, disiplin,ambisjoner, høye mål, smerter ,utrolig glede. Tlf 95089990 🙂

Tilbakemeldinger

Tone og Leif Harald leverer et upretensiøst og utrolig spennende foredrag om sine dramatiske fjellklatreropplevelser rundt i verden. 

Dette handler om å sette seg ekstremt høye mål i ordets rette forstand og hva som skal til av grundige forberedelser - et tema jeg tror alle kan kjenne seg igjen i, både på jobb og på privaten. 

Jeg satt som et tent lys under hele foredraget og var helt svett mot slutten fordi det var så spennende. Anbefales virkelig!

Lederforum Grenland

Andreas Friis

Foredrag for Nordea

Foredrag for Nordea

Foredrag

Spesielt etter vår siste suksessfulle men dramatiske tur til Manaslu 8163 moh i Himalaya og dramatiske tur til Mount Everest hvor vi opplevde jordskjelvet og påfølgene snøras i BC, har vi fått endel hendvendelser om foredrag.

Våre foredrag handler om veien til våre mål.

Det å sette seg klare mål og hva som kreves for å nå de. Ha delmål og evaluere underveis. Forsakelser, disiplin og lojalitet til målet.

Dette er veldig enkelt å overføre til bedrifter og andre prestasjonsarenaer. Det er alltid kunden som avgjør hvilken inngang vi har til foredraget.

Vi har holdt foredrag på grendehus for friluftsintereserte, på klubbhus for idrettsprestasjoner og ledelsesgrupper i arbeidslivet.

Utrolig spennende respons på hvordan dette kan tas inn i kundens mål og ambisjoner.

Et foredrag kan vare fra 1 til 2 timer, avhengig av omfanget på bestillingen.

Fjellet, naturen og prestasjonen vil alltid være basisen i foredraget.

 Kontakt oss: Tlf. 950 89 990,

Se hva Asbjørn Aas, Direktør  Økonomi- og virksomhetsstyring, Posten Norge AS og Hogne West Furumo, Banksjef Telemark Nordea skriver om  våre foredrag.

MED TRENING, MÅL, SAMHANDLING OG LEDERSKAP NÅR DE TOPPEN

Vi hadde gleden av å høre på Tone og Leif Harald på  samling for vår avdeling ( 51 ansatte).  De var engasjert for at vi skulle få litt andre impulser rundt  målsetting og strategier vi hadde som tema på samlingen.

Foredraget hadde utgangspunkt i to tøffe utfordringer de hadde hatt  ved å bestige Acangua og Manaslu, noen av verdene høyeste og farligste fjelltopper.  Forsamlingen satt nesten bergtatt  om hvordan de overvant både  fysiske og psykiske utfordringer vi trodde  tilhørte fantasier i  tøffe filmer.   Samtidig med dette skildrer de natur- og menneskelige opplevelser på reisene  gjennom flotte bilder som de utdyper med  ord og  gjerne med et humoristisk trekk. At presentasjonen i tillegg  har  passende musikk gjør at tilhørere virkelig nyter denne presentasjonen fra Tone og Leif Harald. 

Som nevnt innledningsvis var vårt  ønske å linke dette opp til det å sette mål og se viktigheten av å ha en klar strategi og visjon.   Dette gjør begge på en fin og forståelig måte, og det var  en  bekreftelse på at det å nå toppen uten å sette delmål, ha en klar strategi og tillit  til leder og beslutninger som fattes, er umulig. 

Det godt voksne ekteparet fra Telemark har en klar strategi og visjon, nemlig  å nå Mount Everest  i 2015. Tone ønsker også  å bli første norske kvinne som klatrer opp sørsiden!  Det blir utrolig spennende å følge denne reisen fra planlegging til de når toppen. Jeg er sikker med at den planlegging, målsetting og ikke minst trening de legger ned så er det målet absolutt innen rekkevidde. 

For andre som ønsker  foredragsholdere til møter, arrangementer e.l  vil jeg gi de beste anbefalinger. Et valg dere ikke vil angre på. Evaluering vi foretok etter samlingen vår var i alle fall  overveldende, og fikk topp score.

Asbjørn Aas

Direktør  Økonomi- og virksomhetsstyring

Divisjon Post

asbjorn.aas@posten.no

FOREDRAG FOR REGIONEN VIKEN VEST NORDEA

Vi inviterte Tone og Leif Harald til å holde foredrag for våre ansatte i Region Viken Vest. Dette var en samling der målsetningene for de to neste årene skulle presenteres for våre ansatte. Det å planlegge, trene, ha fokus på teamet, utarbeide målsetninger og ambisjoner var stikkord i denne sammenheng. Erfaringene som Tone og Leif Harald har fra sine toppturer handler mye om dette, og derfor er deres historier relevante. Foredraget var engasjerende, og bruken av bilder/lyd/video lager en god ramme for foredraget. Vi har i ettertid fått mange positive tilbakemeldinger fra våre ansatte, og vi kan derfor helt klart anbefale dem som foredragsholdere.

Hogne West Furumo, Banksjef Nordea Telemark

Kommentarer

Aileen

18.10.2019 08:52

Fantastisk foredrag på Notodden i går (DNT Møte) blir så imponert og inspirert av å høre slike foredrag

Tone

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding

18.10.2019 11:48

Bjørn

17.10.2019 19:21

Takk for et interessant foredrag om deres tur og opplevelser til Mount Everest på Notodden i kveld

Tone

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding

18.10.2019 11:49

Therese

24.01.2018 16:09

Helt fantastisk å høre på deg i dag på postsamlingen. Rørt når jeg skulle fortelle hjemme.

Tone

Tusen takk, hyggelig å høre

24.01.2018 18:41

Runar Knudsen

07.09.2017 20:08

Det var fint å høre på dere. Må ha vært litt av en opplevelse.

Tone

08.09.2017 07:28

Tusen takk 😀 Ja det var en opplevelse for livet 👍

Nyeste kommentarer

29.01 | 23:03

Lykke til Anita 🥰og alle dere andre tøffinger 👍

28.01 | 16:05

God tur!! Ittj fårrå nålles!!

28.01 | 14:28

Lykke til!🤗💞

21.01 | 12:07

Det blir spennende å følge med

Del denne siden