Mount Everest Basecamp 2023 FULLBOOKET, ta kontakt for 2024

Årets tur til Mount Everest Basecamp ble et eventyr med flotte turdeltakere og masse opplevelser. Et eventyr de sent vil glemme. Se under nyhetsbrevet hva Anette en av årets deltakere har skrevet.

 De som har et  ønske om  å oppleve høye fjell og majestetisk natur en gang i livet bør ta en tracking tur inn til Mount Everest Basecamp. Bare det å se verdens høyeste fjell med egne øyne, som strekker seg nesten 9000 moh, er en opplevelse for livet.

Å lande på Lukla flyplass, får en følelse av at en lever. All transport innover i fjellet er basert på bærere, muldyr og jakokser. Litt annen logistikk en vi er vant til. Oppleve Namche Basar som er sherpaenes hovedstad oppe i fjellsiden. Sherpaene er et svært vennlig folkeslag som er kjent for sitt gode humør. En føler seg virkelig velkommen i fjellet.

 Det å vandre innover i fjellet mellom 6000 og 7000 meter høye fjell. Hvor vi noen steder ser Everest i det fjern, da forstår en virkelig hva Himalaya dreier seg om…

 Før vi går inn i Basecamp går vi opp på Kala Pattar på 5600 moh. Det er det høyeste punktet vi er på. Her har vi også orkesterplass til å se Mount Everest.

 Med Telemark Tracking får en også, som eneste vestlige team, overnatte 2 dager i Basecamp. Med «knaking» i isen under teltet, små snøskred som går i fjellsidene og andre «artige» lyder.

 Vi bruker alltid å ha med oss flere guider enn andre operatører for at alle skal føle seg trygge og ivaretatt. Så er det også godt med norske guider når magen slår seg vrang eller det blir litt hodepine.

 Så har du lyst på et eventyr for livets minnebok, er det bare å ta kontakt.

 Land : Nepal

Høyde : 5600 moh.

Antall dager : 21

Datoer : 02.04 – 22.04. 2023

Max antall: 16

Min antall:   8

Pris tur/ retur Oslo Kr 41 900;

Påmelding og info : Tlf: 950 89 990 eller telemark.tracking@gmail.com

Anette

«Tusen takk for en fantastisk opplevelse Tone og Leif Harald. Turen til Basecamp har gitt meg fantastiske minner. Dager med vandring i fantastiske fjell og natur på alle kanter. Høydemeter som skulle bestiges og hengebroer man måtte over. Broene hadde jeg grudd meg til, men for en mestring. Det å få oppleve Basekamp var også et eventyr, og nå når jeg har vært der er jeg så glad for at vi fikk komme inn i campen.

Det å se hvordan de som skal klatre videre har det, å få overnatte der er noe helt annet enn å snu å gå tilbake samme dag.

På vandring i fjellet hadde vi  fantastiske guider, og organisering fra transport fra flyplassen, til mat når vi skulle campe om kvelden har vært topp.

Lurer du på om du skal på tur, så kan jeg anbefale å reise med Telemark tracking. Du blir godt ivaretatt og få en opplevelse for livet. Hilsen Anette»

Nyeste kommentarer

29.01 | 23:03

Lykke til Anita 🥰og alle dere andre tøffinger 👍

28.01 | 16:05

God tur!! Ittj fårrå nålles!!

28.01 | 14:28

Lykke til!🤗💞

21.01 | 12:07

Det blir spennende å følge med

Del denne siden